Tips om de herfst door te komen

Dagen worden korter, nachten worden langer en de kou neemt toe. Om veilig en comfortabel op pad te gaan, geven wij u graag 5 handige tips.

5 scootmobiel tips

Tip 1: Zorg voor voldoende verlichting

Met de herfst worden de dagen korter en dat betekent dat het ook sneller donker wordt.

Het kan voorkomen dat u met uw scootmobiel in het donker moet rijden. Zorg voor voldoende verlichting op uw scootmobiel. Dit kan bijvoorbeeld door een losse verlichtingsset aan te schaffen die u eenvoudig op uw scootmobiel kunt vastmaken.

Tip 2: Draag waterdichte kleding

In de herfst kan het vaak regenen. Gelukkig zijn hier een aantal oplossingen voor. Zo kunt u kiezen voor de Mobimax regencape die uw gehele lichaam bedekt.

Een andere oplossing is de scootmobiel overkapping die uw gehele scootmobiel bedekt.

Tip 3: Kleed u warm

Op een scootmobiel kan het aardig koud worden in de herfst/winter. Dit kan met met beenhoes, dit is een heerlijk bont gevoerde hoes om uw benen droog en warm te houden. Zo komt u warm en blij aan op de plaats van bestemming.

Tip 4: Neem uw zonnebril mee

De herfst en de winter zijn periodes waarin de zon erg laag staat. Ga daarom altijd goed voorbereid op pad, neem uw zonnebril mee en voorkom ongelukken.

Tip 5: Check regelmatig of uw scootmobiel nog onderhoud nodig heeft

Het is goed om uw scootmobiel te checken. Vooral wanneer wegen gladder worden door regenval of ijzel. Laat uw scootmobiel checken door Mobimax. Mobimax zal onder andere de remmen en de bandenspanning van uw scootmobiel checken. Zo weet u zeker dat u 100% veilig op pad gaat.