Nieuws

BTW Voordeel 2018


Misschien had u het al gehoord, Er is een verhoging van het BTW Tarief bij de belasting doorgevoerd op scootmobielen en rollators. Hiermee word wederom een doelgroep getroffen die elke euro hard nodig heeft. In Nederland worden diverse goederen en diensten belast met 6% BTW. Met ingang va..Lees meer »

Bestel nu voor een aantrekkelijk tarief!


Misschien had u het al gehoord, Er is een verhoging van het BTW Tarief bij zowel onze leveranciers, als bij de Fiscus doorgevoerd op scootmobielen en rollators. Hiermee word een doelgroep getroffen die elke euro hard nodig heeft. In Nederland worden diverse goederen en diensten belast met 6% BTW...Lees meer »

Ongevallen scootmobiel door omvallen


De meeste ongelukken met scootmobielen gebeuren doordat de voertuigen met hun bestuurders omvallen. Dat kan onder meer gebeuren doordat het wegdek ongelijk is of doordat de bestuurder tegen een stoeprand botst. Ook bedieningsfouten zorgen vaak voor ongelukken. Dat blijkt uit een onderzoek van Ve..Lees meer »

‘Voer rijvaardigheidstest in voor bestuurder scootmobiel’


Bestuurders van scootmobielen zouden een periodieke test moeten doen om hun rijvaardigheid op peil te houden. Daarvoor pleit de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen (MRD).  Uit onderzoek van het Erasmus MC in Rotterdam blijkt dat het aantal reddingen van bestuurders die te water raken in de..Lees meer »

Tips om de herfst door te komen


Dagen worden korter, nachten worden langer en de kou neemt toe. Om veilig en comfortabel op pad te gaan, geven wij u graag 5 handige tips. 5 scootmobiel tips Tip 1: Zorg voor voldoende verlichting Met de herfst worden de dagen korter en dat betekent dat het ook sneller donker wordt. Het kan vo..Lees meer »