Nieuws

Verhuizen


Mijn naam is Michel Koster, als founder & eigenaar van Mobimax heb ik bijna 15 jaar ervaring in de wereld van mobiliteit oplossingen. En ben ik in de loop van mijn carrière in de wereld van scootmobielen verliefd geworden op de doelgroep, de markt, en de producten. In 2017 heb ik samen met mijn c..Lees meer »

BTW Voordeel 2018


Misschien had u het al gehoord, Er is een verhoging van het BTW Tarief bij de belasting doorgevoerd op scootmobielen en rollators. Hiermee word wederom een doelgroep getroffen die elke euro hard nodig heeft. In Nederland worden diverse goederen en diensten belast met 6% BTW. Met ingang va..Lees meer »

Formule 1 Project


De directeur van Mobimax "Michel Koster" is een fanatiek autosport liefhebber, en komt graag bij de jaarlijkse F1 Race in Spa Francorchamps. Tijdens zijn bezoek dit jaar kwam hij een wel heel bijzondere bezoeker tegen. Tijdens deze ontmoeting volgde er een mooi en persoonlijk gesprek wat ik en de F..Lees meer »

Mobimax gaat samenwerken met Ongehinderd


Ongehinderd is een maatschappelijk gedreven onderneming die zich inzet voor een toegankelijker Nederland. Mede opgericht door BNN Bikkel Gerard de Nooij die op zijn 23ste door een motorongeval een dwarslaesie opliep. Na zijn revalidatie ervaart hij letterlijk welke drempels er in het alledaagse leve..Lees meer »

Het MobiMax Team


Van boven naar beneden:   Michel Koster: Managing Director & Owner. Met zijn bijna 15 jaar ervaring in deze branche is Michel een vraagbaak op elk vlak. Michel draagt zijn kennis actief over aan iedereen die het wil horen. ( ook al wil je het niet ) Danny van Caam: Founder &..Lees meer »

De Formule 1 …


Binnenkort meer nieuws over een spannend project wat te maken heeft met :   formule 1 Spa Francorchamps Circuit Zandvoort   En Scootmobielen..........Lees meer »

Bestel nu voor een aantrekkelijk tarief!


Misschien had u het al gehoord, Er is een verhoging van het BTW Tarief bij zowel onze leveranciers, als bij de Fiscus doorgevoerd op scootmobielen en rollators. Hiermee word een doelgroep getroffen die elke euro hard nodig heeft. In Nederland worden diverse goederen en diensten belast met 6% BTW...Lees meer »

Ongevallen scootmobiel door omvallen


De meeste ongelukken met scootmobielen gebeuren doordat de voertuigen met hun bestuurders omvallen. Dat kan onder meer gebeuren doordat het wegdek ongelijk is of doordat de bestuurder tegen een stoeprand botst. Ook bedieningsfouten zorgen vaak voor ongelukken. Dat blijkt uit een onderzoek van Ve..Lees meer »

‘Voer rijvaardigheidstest in voor bestuurder scootmobiel’


Bestuurders van scootmobielen zouden een periodieke test moeten doen om hun rijvaardigheid op peil te houden. Daarvoor pleit de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen (MRD).  Uit onderzoek van het Erasmus MC in Rotterdam blijkt dat het aantal reddingen van bestuurders die te water raken in de..Lees meer »

Tips om de herfst door te komen


Dagen worden korter, nachten worden langer en de kou neemt toe. Om veilig en comfortabel op pad te gaan, geven wij u graag 5 handige tips. 5 scootmobiel tips Tip 1: Zorg voor voldoende verlichting Met de herfst worden de dagen korter en dat betekent dat het ook sneller donker wordt. Het kan vo..Lees meer »