Mobimax

MobiMax heeft ruim 15 jaar ervaring

MobiMax - voor maximale mobiliteiteMobimax heeft de afgelopen 15 jaar de wereld van “Hulpmiddelen” enorm zien veranderen. Al onze medewerkers zijn sinds de eerste kennismaking met de scootmobielen verliefd geworden op niet alleen het product.  Maar is ook verliefd geworden op  het aspect dat het een product als dit iemand zijn vrijheid terug geeft.  Hiermee kan iemand weer kan doen wat voorheen niet meer mogelijk was! Het is zo’n bijzondere ervaring als wij iemand helpen met het maken van een beslissing die ze al veel eerder hadden moeten maken. De dankbaarheid, en de glimlach die we zien als iemand weer naar buiten kan is voor ons enorm veel waard.

Dankbaar & trots, zijn twee woorden binnen Mobimax die we veel uitspreken.

Wilt u een advies welk is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wij zetten de voor- nadelen van de verschillende merken en modellen voor u op een rij. Zo krijgt u het beste advies, over wat voor u nu of voor in de toekomst een passende oplossing kan zijn.

Bel ons voor een Gratis en vrijblijvend advies .

085-029 056 0

Maximale vrijheid

Stel dat u weer u uw eigen plannen kunt maken en niet afhankelijk bent van anderen. Activiteiten ondernemen kost u met een Mobimax scootmobiel geen onnodige energie meer. U arriveert fitter en heeft nog energie genoeg over om te genieten van samen zijn met familie, winkelen, vrijwilligerswerk en al het andere dat u graag doet. Onze missie is ervoor zorgen dat u weer kunt gaan doen, wat u door uw beperking niet meer kon.

Maximale veiligheid

Wist u dat jaarlijks meer dan 16.000 mensen bij de spoedeisende hulp komen na een val op straat? Gelukkig is het straatbeeld en de gedachte veranderd over het gebruik van een scootmobiel. En word het steeds minder gezien als een “Hulp”Middel. Steeds vaker word de scootmobiel gebruikt als een veilig alternatief voor de fiets, rollator, of omdat lopen niet goed, of veilig genoeg is. Hierdoor hebben wij het niet over een hulpmiddel, maar over een ” Mobiliteits product”. Benieuwd naar de vele mogelijkheden, MobiMax helpt u graag met het zoeken naar de juiste oplossing voor u.

Gratis thuisadvies

Wij vinden het belangrijk dat u in uw vertrouwde omgeving de voordelen van een scootmobiel ondervindt. Daarom adviseren wij altijd om in uw oriënterende fase over te gaan tot een thuisadvies.

Onze adviseurs komen dan vrijblijvend bij u langs met diverse modellen.

Samen met u kijkt de adviseur wat in uw situatie de beste oplossing is. Naast uw persoonlijke wensen kijken wij ook naar zaken als stalling, aanpassingen in en om huis.  Bovendien weet u pas echt of een scootmobiel bij u past als u er een stuk in gereden heeft. Dit is de beste manier om te ervaren hoe een scootmobiel zit, voelt en rijdt.

Bel gratis 085-029 056 0  voor een vrijblijvende (thuis)demonstratie.