Maxer

De MobiMax Maxer is de meest complete, sportief ogende, luxe en comfortabele 4-wiel scootmobiel van MobiMax. De lange wielbasis en luchtbanden met sportieve velgen zorgen voor een comfortabele rit, in combinatie met de onafhankelijke vering bij ieder wiel. Daarnaast zorgt de lange wielbasis voor zeer veel beenruimte waardoor deze scootmobiel ook geschikt is voor lange mensen. Standaard is deze scootmobiel voorzien van veel opties zoals een “deluxe- captain’ verstelbare stoel met hoofdsteun en gordel, 2 achteruitkijkspiegels, LED verlichting rondom, mand onder het stuur en een uitbreidingsbeugel onder de stoel voor bijvoorbeeld een mand achterop. Lange ritten zijn geen probleem door de grote accu’s. De snelheid is maximaal 15 km/u en u kunt met 1 acculading zo’n 55 kilometer rijden.

Informatie is makkelijk af te lezen van het grote digitale scherm op het ergonomische stuurt waarmee u de scootmobiel bediend. De scootmobiel is tevens voorzien van auto-geactiveerde energiebesparende modus wanneer u geen gebruik maakt van de scootmobiel.

 

Actieradius 57 km
Banden Lucht
Banden maat 335 mm
Cockpit accu meter, accucontrole lampje, alarmlicht, Claxon, digitaal tijdsklokje, digitale km teller, knipperlicht, snelheidsmeter, temp sensor, totaal afstand, tripmeter, verlichting
Draaicirkel 2125 mm
Kleur Blauw, Goud, Zwart
Max. accucapaciteit 80 Ah
Max. gebruikersgewicht 200 kg
Max. helling 12 graden
Max. snelheid 15 km/h
Opbergmand Op aanvraag
Spiegels Aanwezig
Stoelhoogte verstelbaar 450 tot 510 mm
Stuurkolom verstelbaar Ja
Gewicht 138 kg
Afmeting 1490 x 615 x 1100 mm
Vering achter Ja
Vering voor Ja
Verlichting LED